Extensions

Hos Style by Nygaard har jeg mange års erfaring inden for frisørbranchen med diverse styles og trends, og jeg kan hjælpe med stort set det hele. I min frisørsalon i Slagelse bliver der især lavet extensions, som giver fantastisk hår, der holder længe. 

extensions slagelse

Extensions i Slagelse til enhver lejlighed

I min frisørsalon i Slagelse arbejder jeg med extensions og plejeprodukter fra Hairtalk, som har markedets bedste og mest skånsomme produkter og metode inden for extensions. De har patent på deres tape, som er så tynde, at de hverken kan ses eller mærkes i håret. Håret er ikke overfladebehandlet, og det naturlige skællag er bevaret.

Extensions-tape

Tapen er kirurgisk og specielt fremstillet til folk med skadet hår og hårtab. Det er yderst skånsomt, og tapen kan holde til hvad som helst - også under sport, når man sveder.

Top of the head

Hvis du er meget tyndhåret, er Top of the head-extensions en god løsning. Her kan man klikke extensions fast på det hår, man har, og dermed bliver toppen af hovedet dækket.

Hairband

Et hairband svarer til samme mængde hår som en fuld forlængelse. Den gennemsigtige snor er usynlig og elastisk, og den følger din hovedform og er behagelig at bære.

Information om extensions

Der findes mange løsninger inden for Hairtalk og extensions, og du er altid velkommen til at hive fat i mig, hvis du har nogle spørgsmål. Nedenfor kan du læse svar på hyppige spørgsmål omhandlende extensions.

Extensions bliver betalt i pr. pakker, og prisen varierer afhængig af længden på de ønskede extensions.

  • Pris for 25 cm: 948 kr. pr. pakke
  • Pris for 40 cm: 1.248 kr. pr. pakke
  • Pris for 55 cm: 1.848 kr. pr. pakke

Anbefalingen er, at du køber 1-2 pakker, hvis du ønsker fylde i håret. Hvis du ønsker fuld extensions, er anbefalingen 3-5 pakker.

Husk, at du hver anden måned skal betale for at få taget dem af og få rykket dem op. Jo længere du går over tid, desto mere risikerer du, at det belaster dit eget hår. 

Med Hairtalks store farveudvalg (65 farver) får du mulighed for at mixe dig frem til flere end 1.000 forskellige farvekombinationer! Du har derfor frie tøjler til at vælge netop den farve extensions, du ønsker dig.

Hairtalks fæstetyper til extensions er ultra tynde, skånsomme og bløde som små stykker stof. De er stort set usynlige og kan ikke mærkes i håret. Der findes tre fæstetyper:

  • STANDARD: Standard-fæstet kan påsættes i hele håret for fylde, længde og farvespil – og med fordel under et pro- eller plus-fæste. Håret er forseglet inde i selve keratinen på fæstet. 
  • PRO: Pro-fæstet kan påsættes i hele håret for fylde, længde og farvespil – og med fordel øverst i fint hår. Håret er forseglet øverst i den tynde keratin med et fint lag hår ud over resten af fæstet. 
  • PLUS: Plus-fæstet er ideelt at placere øverst i fint hår, enten med et standard- eller pro-fæste under. Plus-fæstet er håndlavet: Med en tynd nål er hvert enkelt hårstrå syet fast oven på selve fæstet.

Holdbarheden på extensions er meget forskellig og kommer an på, hvordan kunden passer på det. Hvis man passer godt på det og bruger de anbefalede plejeprodukter, kan de holde i ca. 1-2 år.

Mere hår kræver, at du skal bruge mere tid på pleje og styling. Extensionshår skal håndteres korrekt og har brug for mere fugtpleje end dit eget hår. Derfor er det vigtigt at bruge de anbefalede plejeprodukter, så du kan nyde dit hår i længst mulig tid. Hvis man køber Hairtalks plejeprodukter, har man et halvt års garanti på sine extensions, der består af tre oprykninger.

Vær opmærksom på, at et uplejet extensionshår har forringet holdbarhed og risikerer at tørre ud og knække. 

Hairtalks cuttings er verdens tyndeste og mest skånsomme tapesystem, og det er utroligt nemt at håndtere: Bl.a. er der ingen taperester i håret, og gammel tape skal dermed ikke renses af.

Tapen er en medicinsk tape, som er specielt udviklet til at fæstne på hår, og det er så tyndt, at man ikke har belastning på sit hår – jo tykkere tape, jo mere belastning på håret. 

Ligesom ved holdbarheden på extensions kommer det an på, hvordan kunden passer på sine extensions. Man må ikke være for voldsom, når man børster sit hår, og man skal huske at sætte tid af til at få dem oprykket, så de ikke kommer for langt ud på håret og dermed belaster dit eget hår.

Håret er ægte og kommer primært fra Indien. Indisk hår er markedets bedste kvalitet. Det er let og har et naturligt fald – og det er det hår, som bedst matcher europæisk hårstruktur. 

Håret er 100% Remy-kvalitet. Remy betyder, at alle hårstrå er vendt i samme nedadgående retning – præcis som vores eget hår. Det vil sige, at Remy er en kvalitetssikring, som betyder, at håret ikke filtrer. 

Skællaget på håret er intakt. Det betyder, at håret – med den korrekte fugtpleje – bliver ved med at føles blødt og sundt. Håret er ikke overfladebehandlet med silikone. Det er ikke nødvendigt, når vi har med et Remy-hår at gøre. Det betyder også, at håret føles let og levende – og har meget nemmere ved at blende sammen med vores eget hår.

Håret fås i 25 cm, 40 cm og 55 cm. 

Håret kommer altid 3-5 cm længere end den bestilte længde, så jeg har noget at arbejde med, når jeg skal klippe håret til – og på den måde bliver håret ikke kortere end den bestilte længde. 

Før- og efterbilleder med extensions

Nedenfor kan du se to eksempler på før- og efterbilleder med farve og extensions, som jeg har lavet i min frisørsalon i Slagelse. Klik på pilen for at gå til galleriet, hvor du kan finde flere billeder af mit arbejde. 

Før og efter
Farve og extensions
Før og efter
Farve og extensions
Extensionsprodukter

Mere hår kræver, at du skal bruge mere tid på pleje og styling. Extensionshår skal håndteres korrekt og har brug for mere fugtpleje end dit eget hår. Derfor er det vigtigt at bruge de anbefalede produkter fra Hairtalk og b3 Brazilian Bond Builder, så du kan nyde dit nye hår i længst mulig tid. 

Hairtalk Shampoo

Hairtalk Shampoo er mildt rensende og har en forstærkende effekt på tapen. Den er fri for sulfater og skummer derfor kun let.

Masseres godt ind i hovedbunden og mellem dine extensions. Vask 2 gange og skyl grundigt.

Hairtalk Conditioner Spray

Brug Conditioner Spray dagligt og mellem hårvask. Den er mildt fugtgivende og samtidig varmebeskyttende.

Bruges i både vådt og tørt hår.

Hairtalk Balsam

Påføres i længderne i nyvasket, håndklæde-tørt hår. Skal IKKE skylles ud, da den forsegler håret.

Blødgører og beskytter mod varme.

Hairtalk Treatment Fluid

Et blødgørende og fugtgivende serum, som samler spidserne og beskytter dem mod varme.

Kan bruges i både vådt og tørt hår.

Hairtalk Detangler Spray

Hvis håret filtrer, er Detangler løsningen. Den blødgører håret, dufter godt – og gør det nemt at rede ud.

Når du har brug for Detangler, er det helt sikkert også tid til kur!

Hairtalk Repair Cream

Repair Creme gør håret ekstra blødt. Påføres i længderne i nyvasket hår. Lad virke i mindst 15 minutter. Skyl håret og afslut med Hairtalk Balsam.

Brug kuren mindst én gang om ugen.

Hairtalk Hairbrush Large

Specielt udviklet for Hairtalk Extensions.

b3 Extension Repair Shampoo

b3 Extension Repair Shampoo fjerner nænsomt overskydende olier og ophobninger uden at løsne fæstningerne eller udtørre naturhår eller extensions.

Farvebeskyttende, sulfatfri og silikonefri.

Shampooen påføres i vådt hår og masseres godt i hår og hovedbund. Derefter skyl ud.

b3 Extension Repair Conditioner

b3 Extension Repair Conditioner reparerer alle tegn på skader, hvilket hjælper med at opretholde et naturligt udseende uden at løsne fæstningerne. Mindsker filtret hår, giver fugt og genskaber et sundt hår.

Farvebeskyttende og silikonefri.

Conditioneren påføres i hårets længder fra hestehalen og ud, og den skal sidde 2-3 minutter, inden den skylles ud. Ønskes der intens pleje, kan du bruge conditioneren som en maske og lade den sidde i 10 minutter og derefter skylle den ud.

b3 Ionic Extension Refresh

b3 Ionic Extension Refresh er en leave-in spray, der beskytter både naturhår og extensions imod udefrakommende faktorer ved at imitere hårets naturlige skællag. Styrker naturhåret ved fæstnepunkter ved at tilføre aminosyrer, som reparerer hårets protein.

Påfør Refresh leave-in spray i håndklædetørret hår – og brug den evt. i tørt hår for at samle hårstråene.